Tuhansia-laatumerkkejä-toimistoon-ja-kotikonttoriin-Toimistotarvike-Oy

Toimistotarvike-Oy-toimistotarviketukku-ja-painotaloEtusivulle
Toimistotarvikkeiden-pikatukussa-tuhansia-nimikkeitä-laatutarvikkeet-kaikkialle-suomeen Toimistotarvikkeiden laaja valikoima
Toimistotulostimet-tulostinhuolto Laitteet ja huoltopalvelut
PAM-Print-painotalo-painaa-kirjekuoret-lomakkeet-kynät-liikelahjat-ja-muut-painotuotteet Painotuotteet ja tulostuspalvelu
Toimistotarvike-Oy-yhteystiedot-pikatukku-tukkumyynti Ota yhteyttä!

Toimistotarvike-Oy-on-toimiston-ja-kotikonttorin-ammattilainen
Toimistotarvikkeiden hyllytyspalvelu

Toimistotarvikkeiden automaattinen toimituspalvelu on suunnattu pk-yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Hyllytyspalvelulla helpotetaan toimistotarvikehankintoja - nyt tarvikepalveluun voidaan lisätä vielä tieto- ja tulostustekniikan huoltosopimukset, joten koko toimistosi tekemisen infrastruktuuri voidaan nyt ulkoistaa yhdelle tutulle toimittajalle.

Hyllytyspalvelumme toimii Pirkanmaan alueella ja on laajennettavissa valtakunnallisissa asiakkuuksissa ympäri Suomen verkkokauppamme ja laajan kumppaniverkostomme avulla.

Toimistotarvikkeiden-ilmainen-hyllytyspalvelu-Pirkanmaa-työpöydän-kovamuovituotteet-lokerikot  Toimistotarvikkeiden-ilmainen-hyllytyspalvelu-Pirkanmaa-työpöytätarvikkeet-nitojat-lävistimet-viivaimet  Toimistotarvikkeiden-ilmainen-hyllytyspalvelu-Pirkanmaa-muistilaput-tarvikkeet-ja-aidot-Post-It-tuotteet  Toimistotarvikkeiden-ilmainen-hyllytyspalvelu-Pirkanmaa-mapit-ja-arkistointituotteet  Toimistotarvikkeiden-ilmainen-hyllytyspalvelu-Pirkanmaa-värikasetit-ja-mustepatruunat-kaikkiin-tulostimiin-kopiokoneisiin  Toimistotarvikkeiden-ilmainen-hyllytyspalvelu-Pirkanmaa-lyijykynä-kuulakynä-huopakynät
Suuri valikoima,
laaja palvelumalli

Automaattista, mutta henkilökohtaista palvelua - selkällä hinnoittelulla
Hyllytyspalvelun asiakkaana nautit palvelustamme parhaimmillaan. Takaamme, että sopimustuotteita on aina saatavilla omassa hyllyssänne.

Hyllytyspalveluun voidaan määritellä kaikki toimiston työpöytä- ja tulostustarvikkeet sekä kahviotarvikkeet. Katso tarkemmin valikoimamme tästä. Lisäksi voimme suunnitella automaattiset painopalvelut, eli ajoitettu painettujen tuotteiden (käyntikorttien, lomakkeiden, kirjekuorien ...) toimitus.

Hyllytyspalvelu on ilmainen! Täyden tarvikehyllyn ylläpito tai tavarantoimitukset eivät maksa sinulle mitään. Myös tyhjien värikasettien kierrätys sisältyy palveluumme.

Osaksi hyllytyssopimusta, voidaan määritellä myös yritysten tieto- ja tulostusteknisten laitteiden ylläpito- ja huoltopalvelu, jolloin sovituin väliajoin laitteita huolletaan. Huoltopalvelu on edullinen tapa pitää mm. ohjelmistot ja virustorjunta ajan tasalla ja tulostimet sekä kopiokoneet toiminnassa. Palvelun voi ottaa laitteille, jotka ovat uusia tai vanhoja ja mistä tahansa hankittuja. Lue lisää huoltosopimuksesta tästä.
Toimistotarvikkeiden automaattisten toimistusten keskeisenä tavoitteena on koko jakelutien tehokkuus.

Palvelun avulla optimoidaan tapahtumat tilauksesta toimitukseen ja laskutuksesta ylimääräisten kulujen välttämiseen.

Näin se toimii!

1. Valitsemme mieltymystenne mukaan teille sopivat tarvikkeet hyllytyspalveluun - myös sesonkituotteille voidaan jättää tilaa!

2. Sovimme yhdessä tarvikkeiden toimitusajat, esimerkiksi kerran viikossa. Sesonkituotteet ja tilaustavarat toimitetaan 1-2 arkipäivässä, veloituksetta sopimusasiakkaalle.

3. Kun tarvikehankinnat ovat hyvin suunnitelty, nauttii myös taloushallintosi selkeästä laskutuksesta yksittäisten kuittien sijaan. Työntekijöiltäsi vapautuu aika omaan tuottavaan työhön ilman tarvikkeiden perässä juoksemista.

Tilaa-toimistotarvikkeita-asiakaspalvelustamme-puhelimella Soita
03-3809600

Tilaa-toimistotarvikkeita-asiakaspalvelustamme-sähköpostilla Kirjoita info@
toimistotarvike.fi
Tilaa-toimistotarvikkeita-verkkokaupasta Toimistotarvikkeet-tulostimet-verkkokaupasta


Toimistotarvike-Oy-toimittaa-nopeasti-ja-varmasti
Toimistotarvike-Oy-toimittaa-tilaukset-veloituksetta Toimistotarvike-Oy-toimittaa-tilaukset-kaikkialla-SuomessaToimistotarvike-Oy-Facebookissa
Toimistotarvike-Oy-Instagramissa Toimistotarvike-Oy-LinkedInissä Seuraa meitä ja katso viimeisimmät päivitykset somessa!

Vuodesta 1949
Toimistotarvike Oy
Tampere
Asiakaspalvelu
03-380 9600
Tulostinhuolto (Konttorilaite)
03-260 9600

Copyright © Toimistotarvike Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Site-Design-by-Tammer-Kuva